59% Bitcoin (BTC) & Crypto -sijoittajista saa uutisia sähkeitse

Lyhyesti:

Salauskauppiaat ja sijoittajat ovat pitäneet Telegram Messengeriä loogisena kotona uutisilleen ja keskusteluilleen.
Amun-ryhmän raportin mukaan 59% Bitcoin- ja Crypto-sijoittajista saa Bitcoin- ja salausuutiset Telegram-sanoman kautta.
Bitcoin- ja Crypto-sijoittajat ovat jo pitkään käyttäneet Telegramia defacto-alustana kaikissa sijoitus- ja kauppaneuvotteluissaan. Telegram Messengeriä on jo pitkään pidetty loogisena kodina salausjakeen jäsenille ensisijaisesti johtuen alustalla olevien viestien kokonaissalauksesta.

Lisäksi Telegramilla on joukko ominaisuuksia, jotka sopivat Bitcoin- ja Crypto-sijoittajien tarpeisiin. Niitä ovat seuraavat ja näihin rajoittumatta:

Ryhmät, joissa voi olla jopa 200 000 jäsentä.
Pääsy viesteihin useista laitteista kerralla, kuten tablet-laitteista, puhelimista ja tietokoneista.
Rajattoman määrän valokuvien, videoiden, gif-tiedostojen ja muiden jakaminen.
Sähköposti on nopea ja ilmainen.
Helppo integroida muita palveluita botien / sovellusliittymien kautta.
Helppo tilaaminen salaustekniikkaan Telegram-kanavien kautta.
59% Bitcoin (BTC) & Crypto -sijoittajista saa uutisia sähkeitse
Juuri tällä lyhyellä Telegram-sovelluksen taustalla Amun-ryhmä on tutkinut sovelluksen käyttöä 2020-johdannaisten ja merkistöjen vertailututkimuksessaan

Mainos

. Raportissa Amunin joukkue päättelee, että 58,89% Bitcoin- ja salaussijoittajista saa uutisia Telegram Messengerin kautta .
Muita salausyhteisön käyttämiä sosiaalisen median alustoja ovat Twitter, Youtube, Blogit, Reddit ja Newsletters. Alla oleva Amunin taulukko tarjoaa paremman visuaalisen kuvan kunkin alustan käytöstä.

59% Bitcoin (BTC) & Crypto -sijoittajista saa uutisensa Telegram 12: n kautta

Mahdolliset parannusalat tutkimuksessa
Amunin käyttämässä menetelmässä tutkittiin 629 osallistujaa suljetusta verkosta, joille maksettiin ponnisteluista 1–10 dollaria. Lisäksi osallistujat Yhdysvalloista, Sveitsistä ja Seychelleistä jätettiin tutkimuksen ulkopuolelle. Amunin joukkue kuitenkin tunnusti tietojen mahdollisen puutteellisuuden ja lupasi parantaa ajan myötä.

Sellaisena olemme tietoisia, että tämän tutkimuksen tulokset eivät edusta koko yhteisöä. Tämä kysely on ensimmäinen paljon laajemmasta yrityksestä ymmärtää alaamme paremmin. Toivomme, että tulokset ja havainnot ovat hyödyllisiä, vaikka emme olekaan täydellisiä.

Mainokset

Vastuuvapauslauseke: Tämän artikkelin ei ole tarkoitettu antavan taloudellisia neuvoja. Mahdolliset lisä mielipiteet ovat puhtaasti kirjoittajan mielipiteitä eivätkä edusta EWN: n tai sen muiden kirjoittajien mielipiteitä. Suorita oma tutkimus ennen sijoittamista mille tahansa lukuisista saatavilla olevista kryptovaluutoista. Kiitos.